sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Väliveljen 13-vuotislahja


Se on VALMIS, VALMIS, VALMIS, VALMIS......Väliveljen Fabel-viltti on siis vihdoinkin valmistunut. Kokonaista kaksi päivää ennen virallista syntymäpäivää. Hyvä minä!


Se on ISO. Ja se on IHANA!Syönyt aika tarkoin 28 kerää Fabelia. 48 tilkkua tikuteltu kolmosen sukka- ja pyöröpuikoilla viidellä värillä. Reunuksessa reilusti kolme kerää yksiväristä Fabelia, 250 senttinen kolmosen pyörö ja noin 1500 silmukkaa kerroksella (ja Voltaren geeliä kipuilevaan ranteeseen). Kokoa viltillä on 150 * 210 cm. Miesväen mielestä nurja puoli on ehdottomasti se oikea puoli.

Onnea ja taivaan isän siunausta pian 13-vuotiaalle!

8 kommenttia:

PäiviH kirjoitti...

Tosi hieno peitto. Kelpaa varmasti synttärisankarille.

Mammutti kirjoitti...

Upea peitto!

marjo-riitta kirjoitti...

Kiitos Päivi ja Mammutti. Mun työt nyt on vaan tällaista aivotonta aina oikeaa ;). Te teette sitten kaikkea ihanuuksia. Peitto on kyllä tosi mieluinen. Eilen jo kovassa käytössä.

Anonyymi kirjoitti...

Hii, ihana peitto :)

-hillanen

Raitalammas kirjoitti...

Tästä minä tykkään!

marjo-riitta kirjoitti...

Kiitos hillanen ja lammas. Peitto on ollut kovassa käytössä. On kuulema tarpeeksi iso, jotta voi oikein kunnolla kääriytyä. Ei ole kuitenkaan liian paksu ja tönllö kun on noin ohkaista lankaa.

intsu kirjoitti...

Kiitos vierailusta sivuillani ja ennenkaikkea kiitos,kun lupasit rukoila puolestani! Mä en muista olenko koskaan tääläisillä sivuilla osannut käydä,mutta nyt laitoin itseleni suosikkeihini! Aivan ihana blogi sinulla ja vau miten ihania,hienoja töitä.Onnea 13-vuotiaalle minunkin puolesta:) Vautsi minkä peiton hän saa ja todella kauniin ja suuritöisen. 28 kerää fabelia,ooh,ooh sitä silmukkojen määrää!

Henna kirjoitti...

Ihan käsittämättömän kaunis - en koskaan saisi aikaiseksi noin suuritöistä peittoa, vaikka kärsivällisenä itseäni pidänkin... Upea lahja jonka arvo säilyy:)