sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Tilkkuhullaannus
Neulottuja tilkkuja ja virkattuja tilkkuja, isoäidin mallisia ja vähän muutakin. Juuri muuta ei ole viime viikkoina syntynyt. Väliveljen Fabel-peiton tilkut on kaikki neulottu ja ovat muotoutumassa viltiksi.

Sini- ja ruskeakirjavat isoäidin neliöt päätynevät pikkuveljen peittoon. Lankana niissä Wool. Korissa piilottelee myös jokunen alpakkalankainen tilkku, joista syntynee vauvanpeitto.Tämän pikkupeiton tein marttojen ( ja Novitan) tilkkukeräystä varten. On kooltaan 24 ruutua. Minä tein koukulla 4 7Veikan jämistä. Pistin yhden kerroksen enemmän kuin Novitan ohjeessa joka tilkkuun, ettei jäisi pieneksi peitto. Lankaa peittoon meni tasan 450 g. Toiseenkin pikkupeittoon löytyisi helposti langat jämälaatikosta, tuota vihreää ja vaikka sinisiä.....

Edellisen postauksen domonopeitto on sekin kasvanut parilla palarivillä.

Ihan uusiakin peittosuunnitelmia pyörii päässä: palmikkopeitto kaurapuuron värisestä 7Veikasta ja tietysti isoäidinneliö peitto Jussista isoveljelle.

Minkäs sille mahtaa, että nyt vaan peitotuttaa ;). Yhtään sukkaparia en ole tänä vuonna vielä tehnyt! Mukavinta tässä peitotuksessa on se, että langat löytyvät pääsääntöisesti tuolta omista varastoista.


Ps. Teinhän minä tämän leppishaalarin, myssyn, lapaset ja tossut (jos nuo nyt sukiksi voi laskea) serkkuni tyttövauvalle. Lankana Lanett ja puikot 2 ja 2,5. Koko 1-3 kk. Ohje on vähän vanhemmasta Lanett ohjelehdestä. Langat on odotelleet puikoille pääsyä jo muutaman vuoden, koska oma ja ystävien perheet ovat pitkään kasvaneet vain poikalapsilla.Onnea ja siunausta pikku Enni !

1 kommentti:

Sinikka kirjoitti...

Ihana leppisasu:)