sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Ei vieläkään sukkia


Nämä ovat isosiskolle. Syksylehdestä teini itse halusi Crystal-viitan. Se on ollut valmiina jo reilun kuukauden ja pari kertaa käytössäkin. Sentään valkoista en suostunut tekemään, vaan tuollaisen kaurapuuronvärisen. Ei mikään käytännöllinen kouluvaate, mutta pääasia, että saaja tykkää. Isoveljeä jäi melkein täysi kerä, vaikka reunan joustimeen laitoin silmukoita kolmanneksen enemmän kuin ohjeessa. Ohjeen silmukkamäärällä tuli nimittäin sipulipussi !


Tämän setin tein koulutuspäiviltä Helsingistä Novitan Deli-myymälästä ostamastani pussiSoftysta. Pehmeä on, eikä kutita. Normaalihinnalla en olisi tainut tuota lankaa raaskia ostaakaan, mutta nyt hinnaksi taisi tulla yhteensä jotain 7 euroa. Vielä ei ole ollut käytössä, mutta eiköhän tuo käyttöön tule. Ostin pussilankana myös mustaa Tempoa 550 g ja sen käyttökohde on vielä hiukan hakusassa. Jos ostaisi pari kerää lisää ja tekisi uusimman lehden paksupitsipuseron.....


Nythän on juuri näitten aika. Meillä tekeillä on kaksi pakettia: isolle pojalle ja isolle tytölle. Näiden pakkaaminen on joka vuosi yhtä jännittävää. Isä päällystää kenkälaatikot joulupaperilla ja isosisko taitaa saada taaskin askarrella joulukortit pakettien mukaan.

Ensi kerralla sitten sukkia....ehkä.

Ei kommentteja: