lauantai 27. syyskuuta 2008

Paketteja

Tällä viikolla valmistuneet neuleet on sujautettu tämmöisiin..
Ja paketeista löytyvät


Kietaisunuttu kaksivuotislahjaksi pikkuveljen tyttökaverille ;). Lankana on Sandnes Sisu (4517), koko 2 vuotiaan, langanmenekki 93 g ja puikot 2,5 ja 3. Ohje löytyy viime kesän Modasta. Kuvassa nuttua esittelee kyllä pikkuveli! Ihastuin nutun malliin heti kuvan eka kertaa nähtyäni ja olen vain odottanut tilaisuutta tehdä se jollekin pienelle tytölle. Aloittaessani vähän epäilin, että nuttuun tosiaan riittäisi kolme kerää lankaa, mutta olisihan tuo tullut kahdestakin! Malli on edelleen kiva ja luultavasti ihan käyttökelpoinen. Sopiva trikoopaidan tai paitapuseron päällä pidettäväksi, eikä hihattomana toivottavasti liian kuuma sisälläkään. Kuvissa väri ei ole ihan kohdallaan, oikeasti väri on tuo, mitä aikaisemmin vilauttelin.

Sinisessä paketissa piileksivät pikapikaa värkätyt sukat isoveljen kaverin synttärilahjaksi.

Lankana WollButt Dublin (1541) 74 g ja puikot 2,5 bambut. Malli on Ullasta Ne on vaan sukat. Sukat ovat noin kokoa 39 ja kuvan mallille himpun verran isot! Malli on mukava neuloa, sopivan simppeli raidoittuvalle langalle ja sopii tytölle ja pojalle. Puikoilla onkin jo uudet samalla mallilla.

Juttuja taivaan isälle
Kiitos kaikista pienistä ja isoista ystävistä! Siunaa kaikkia päivänsankareita ihan koko vuosi!

3 kommenttia:

Omppumato kirjoitti...

Ihania neuleita olet taas tehnyt.

Kangaskasa kirjoitti...

Kylläpä täältä löytyy kauniita kuvia, mahtavia sukkia ja kaikin puolin mukava blogi :)Ihana löytää uutta väriä blogistaniaan. Lisään suosikkeihini. Mukavaa sunnuntaipäivää!

Kangaskasa
www.kangaskasa.vuodatus.net

marelo kirjoitti...

Sitähän inäkin arvelin, että se on fabeilia, koska olen sellasiesta langasta aikoinaan jotakin kutonut, mutta eri väreistä myös.