tiistai 25. marraskuuta 2008

Aika rientää

Taas on parisen viikkoa vierähtänyt hujauksessa. Tässäpä ensimmäiseksi kuva niistä peukalot saaneista lapasista.


Mallihan on pääkallolapaset. Lankana sininen 7Veikka ja valkoinen Novitan Superwash villalanka, yhteensä 81 g. Tuuminpa tuossa, että miksi ihmeessä kesti niin kauan saada nämä peukalot tehdyiksi. Olenhan tehnyt tässä välillä varmaankin toistakymmentä paria lapasia, jotka on kaikki saaneet peukalonsakin. Itseasiassa siellä kopan pohjalla lojuu vieläkin yksi peukaloton Huopaslapaspari. Näissä molemmissa on tällainen "aukkopeukalo", jota siis inhoan suunnattomasti. Muistutukseksi itselle: ei enää ikinä lapasia ilman peukalokiilaa!

Puolisentoista viikkoa sitten houkuttelin ihan pahaa aavistamattoman ystäväni matkaseuraksi Tapiolle. Ja haa, kuinkas sitten kävikään! Ystävän ostokset olivat kaksi kertaa omani suuruiset! Pääsinpä kerrankin tuntemaan itseni melkein normaaliksi lankakaupassa. (Tässä kohtaa emme tietenkään muistele sitä tosiasiaa, että näiden ostosten jälkeenkin ystäväni langat mahtuvat kenkälaatikkoon ja minun lankani mahtuvat...hmm..vaatehuoneeseen ;)! )


Dropsin Fabelia ja Alpacaa sekä yksi kerä punaista Lanettia. Lanett on jo muotoutunut joululahjaksi (jossa on peukalokiila !) ja toinenkin Fabel kerä on jo puikoilla. Näistä lisää myöhemmin....

Tänään olimme aamupäivällä lasten adventtikirkossa ja sen jälkeen avoimessa kerhossa. Pikkuveljen päivähoitopaikka on myös varmistunut ja vielä ennen joulua käymme päivähoitajan luona tutustumiskäynnillä. Taivaan Isä! Suuri kiitos kaikista kerhotädeistä ja hoitotädeistä, jotka tekevät maailman tärkeintä työtä. (Hoitavat ja ohjaavat minun lastani ;). )

Ei kommentteja: