lauantai 6. joulukuuta 2008

Pukinpussiin

menevät nämä:


Revontulihuivi virolaisesta liukuvärjätystä villasta. Puikkoina Addi metallipyöröt 4,5 mm. Lapaset ovat Chevalierit ja niissä lankana Lanett ja virolainen villa, puikot 3,5 mm bambut.

Nämä menevät tonttujen viemisinä ystävälle, joka parisen vuotta sitten roudasi minulle Pärnun matkaltaan tuota villalankaa useamman kilon :). Tämän värin hän aikoi alunperin pitää itsellään, mutta totesi sitten, että tuskin tulee huivia itse tehneeksi. Tein huivin vähän pienemmillä puikoilla tiiviimmäksi kuin moni muu on näyttänyt tekevän, koska en halunnut siitä puolijoukkuetelttaa, vaan sellaisen passelin kokoisen takkihuivin. Huivin leveys on 175 cm ja korkeus noin 77 cm. Lankaa kului 127 g.

Lapaset painavat 87 g ja Lanett kerä kului paria metriä vaille. Neuloin koko mallikerran kun en mustavalkotulostimella tulostetusta ohjeesta havainnut mitään vihreitä viivoja ;). Aika hyvän kokoiset tuli silti. Mukava malli, jossa sopivan napakka varsiosa. Langat on peräisin naapureista, mutta suunnittelu on suomalaista!! Nämä saattavat päästä joulukirkkoon joulupäivänä!

Puikoilta on jo päässyt muutakin, mutta ne odottavat päättely- ja kuvaustonttua.

1 kommentti:

Villasukka kirjoitti...

Ihanan värisiä!