keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Vielä viimeiset

Vihoviimeiseen Patmospakettiin hyppäsivät nämä NalleTalvi langasta tehdyt sukat ja lapaset. Pakettiin, vaan ei kuvaan, lennähti myös pipo samaan sarjaan. Koko noin 110 cm. Puikkoina Knitpicks 2,75 sukkapuikot ja langanmenekki yhteensä 127 g. Lanka on kaunista näin pienissä neuleissa, kun tulee kunnon raitaa!

Nämä lapaset suunnittelin tekeväni kaveriksi aiemmin valmistuneille sukille, mutta ne päätyivätkin väliveljen luokkakaverin 10-synttärilahjaksi. Hello Kitty kuva on plagioitu neulovan äidin lapasista. Koska nämä lapaset ovat Nalle Coloria, kuva jäi turhankin pieneksi. Se on myös hassusti liian alhaalla, kun enpä tietenkään vaivautunut laskemaan kuvan kerroksia ennen pistelyn aloittamista. Kuva tietysti erottuisi paremmin yksiväriseltä pohjalta, mutta nämä lapaset nyt sattuivat olemaan sopivasti valmiina. Jos teen näitä vielä lisää, otan langaksi (yksivärisen) 7Veikan ja kirjon alusta saakka löysempää. Kirjominen voisi olla myös helpompaa, jos sen tekisi jo ennen kärkikavennuksia. Lankana Nalle Colori ja kuvassa Wool. Painavat (kirjottuina) 43 g. Lankaa jäi 39 g. Riittäisiköhän toisiin samanmoisiin peruslapasiin vai laittaako suosista raitaa varteen? Siinäpä sopivasti jännitystä kotiäidin elämään ;).

Seuraavaksi meinaan kuiteski hyökätä tuonne UFO- kopalleni kahtomaan, saisko jottain valamiiks asti. Tänä aamuna viiden ja kuuden välillä syntyivät jo peukalot yli kaksi vuotta kopassa maanneisiin isoveljen pääkallolapasiin. Kuvaa ei tähän hätään ole, koska sekä peukalot että kuvaaja ovat koulussa!

Juttuja Taivaan Isälle

Siunaa kaikkia isiä ja isoisiä vielä isänpäivän jälkeenkin.

Ei kommentteja: