lauantai 1. marraskuuta 2008

Pitkästä aikaa

Viime viikot olen ollut kovin kiireinen. Yhden viikonlopun olin koulutuksessa täällä. Lisäksi olen yrittänyt tehdä vähän perusteellisempaa syyssiivousta huushollissa. Ja potenut migreeniä :(.

Sukkasato
Sukkasato on nyt sitten virallisesti päättynyt. Tikuttelin valmiiksi asti yhteensä 15 paria sukkia. Tässäpä ne, joita en ole vielä täällä esitellyt.



Maanantaina postitin Venäjä-keräykseen neljä paria miesten sukkia ja yhdet naisten sukat.
Kaikissa on lankana 7Veikka ja painoa yhteensä 649 g. Kaikki on tehty Addin 3,5 bambusukkiksilla. Kaurapuuron väriset ja tummansiniset sukat tein uusimman Novita-lehden ohjeella. Ihan mukavaa vaihtelua joustinneulesukalle. Noita tulee ehkä tehtyä toistekin. Tummansininen lanka on harvinaisen tympeää kutoa näin pimeänä vuodenaikana. Onneksi olen nyt tuhonnut neljästä tuon värisestä varastokerästä kolme! Punaiset sukat on Kertut, joita on moni muukin tehnyt. Mukava ja sopivan simppeli ohje, jolla tulee sievät sukat. Tein ohjeen mukaan pienemmän koon paitsi, että muutin ylivetokavennuksen ssk kavennukseksi (onkohan tuolla suomalaista nemeä ollenkaan), joka on mielestäni jotenkin siistimmän näköinen. Näitäkin voisi tikutella lisää vaikka työkavereille työsukiksi eri värisinä.....

Ripakoppa
Sukkia jäi vielä työn allekin. Ripakopassa näyttää nyt tältä:

Vuoroaan odottelevat kahden sukkaparin valmiit varret, yksi pariton valmis Fabel-sukka ja yksi melkein valmis Apina-sukka. Ja jo joku tarkkasilmäinen on huomaavinaan, että kopan lankasisällys se sen kun paisuu, niin voipi olla oikeassakin...Niin ja tuo valkoinen tausta on oikeasti LUNTA! Sitä on nyt kymmenisen senttiä ja toivottavasti pysyykin. Ensimmäiset lumiukot on jo tehty.

Seuraavaksi olisi vuorossa lapastelu, mutta siihen päätin olla osallistumatta. Muutama lapaspari tulee kuitenkin varmasti tehtyä muutenkin. Ensi viikon aikana on saatava valmiiksi kaikki Operaatio Joulunlapseen menevät neuleet. Sen jälkeen onkin jo aika keskittyä joululahjaneuleisiin :).

Juttuja Taivaan Isälle
Siunaa kaikkia, jotka saavat lahjaksi sukkaparin ja kaikkia, jotka ovat sukkapareja kutoneet.

Ei kommentteja: