lauantai 2. tammikuuta 2010

Lanka tulee langan luo..



Taloon on joulun aikoihin kotiutunut tasan kilon verran uutta lankaa. (Tai oikeastaan vähän enemmänkin, mutta jo kudottujahan ei lasketa, eihän?).

Viikkoa ennen joulua tehdyltä retkeltä Tapiolle jäi mukaan kolme kerää luonnonvalkoista Wash+ Filz it lankaa ja kaksi kerää luonnonvalkoista Tovea, joista suurin osa on siis jo tikutettu joululahjoihin. Lisäksi Tapiolta ostin violettia Dropsin Alpacaa siskon joululahjaan. Omaan käyttöön jäivät kaksi kerää Fabelia ja Delightia sekä kaksi kerää Opalin sukkalankaa, joista tuo "Halli Potteli" on pikkuveljen oma valinta ja siitä onkin jo syntynyt sukat kokoa 26.

Kirjopirkat ostin Rustoopuorin tarjouksesta ja aikomus on kokeilla tehdä niistä dominolapaset. Yhteensä neljä kerää Pallasta ja Sukkis ovat paikallisesta lankakaupasta. Sukkiksesta tulee uudet yösukat isännälle. Pallakseen sorruin nähtyäni Katijan ihania kirjoneulelapasia. Unohdin vaan, etten osaa itse tehdä kirjoneuletta....Kaksi kerää Nalle Aloe Veraa tarttui mukaan Cittarin alesta. En ole tätä uutta Nallea vielä kokeillutkaan, kun on ollut tuota vanhaakin varastossa. Näistä(kin) taitaa tulla sukkia....

Ei kommentteja: