sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Viikon satoa

Puikoilta päässeitä


Viikon niukahko sukkasato on tässä. Lapsen sukat noin kokoa 28 NalleTalvi langasta ja miesten sukat noin kokoa 44 7Veikkaa (justiinsa 150g). Molemmat menevät hyväntekeväisyyteen. Tästä muutaman viikon eteenpäin yritän urakoida noita Operaatio Joulunlapsi 2008 keräykseen meneviä sukkia, lapasia ja pipoja. Isoveli on osallistunut hyväntekeväisyystyöhön tehtailemalla näitä:



No myönnetään, että palkaksi tarvittiin myös jokunen irtokarkki. Tuo tupsuntekovempele on muuten aika kätevä. Paketissa on osat neljän eri kokoisen tupsun tekemiseen. Tupsut näyttävät kaipaavan vielä hiukan trimmaamista ennen pipoihin pääsyä :).

Messuilua
Perjantaina kävimme ystäväni ( ja kahden kaksivuotisen ) kanssa käsityömessuilla Seinäjoella. En ole käynytkään pariin vuoteen, kun tuntui, että alkavat jotenkin toistaa itseään. Tänä vuonna oli mielestäni enemmän materiaaleja tarjolla itse tekeville kuin viimeksi käydessäni. Lankamyyjiäkin löytyi useampi. Nykyisenä nettiaikana nämä suurina uutuuksina myytävät ideat on kyllä jo moneen kertaan nähty. Itseäni eivät niin kamalasti innosta nämä hypersupernopeat virkatut kaulahuivit sun muut härpäkkeet. Lankaahan nyt vaan täytyy olla 100 g kerässä se maagiset 420 metriä!


Ja näissähän on !! Noron sukkalanka taitaa kuulua ns. yleissivistykseen. Minulle tämä lanka ei (ainakaan vielä) suorastaan kilju. Pikemminkin se tuntuu kerällä karhealta ja möykkyiseltä :). Sillä tuleekin olemaan kokolailla kova työ saada minut vakuuttumaan ylivertaisuudestaan esimerkiksi nyt vaikka neljään Fabel sukkapariin verrattuna (vrt. menneellä viikolla Tapiolla Fabelit 2 euroa kerä! ). Isäntä on niin ihastunut bambuisiin yösukkiinsa, että tilasi toiset samanmoiset ja veljelle kans. Niihin on nuo Trekkingit. Tilaus pääsee puikoille.... joskus.... Lisäksi nippu Puttipajan kynttilöitä, jotka on ihan lemppareita. Ostin myös rasiallisen Priman paperikukkia, jotka eivät päässeet kuvaan (kun olivat liian häikäiseviä ).

Vaikka nuo hyväntekeväisyysneuleet huutelevat kopassaan, niin silti puikoilla aktiivisimmin on jotain tämmöistä.
Kyllähän te tiedätte. Joskus on vaan ihan pakko just se just nyt....

Juttuja Taivaan Isälle
Siunaa tänään kaikkia, jotka ovat siunauksia vailla!

Ei kommentteja: