sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Vihreää villaa ja jotain muutakin....


Valmistunutta



Pikkuveljen villapuku koko 92-98 cm metsänvihreästä (372) Novita Nallesta puikoilla 2,5 ja 3. Takkiin meni lankaa 213 g ja housuihin 134 g. Takin ohje on Novitan muksu lehdestä. (Ohjeessa väitetty langanmenekki tosin 350 g!). Housuihin olen katsonut mittoja pojasta ja silmukkamääriä sieltä sun täältä. Halusin housuista tuollaiset kapeat, kun tulevat kuitenkin enimmäkseen haalarin alla pidettäviksi. Takissa on pojan valitsemat (äärimmäisen epäkäytännölliset) vihreät autonapit, jotka eivät taida kuvassa kovin hyvin näkyä. Toivottavasti tulee oikein kunnon pakkastalvi. niin tulee villapuvulle käyttöäkin. Pipo, lapaset ja sukat Nallen Syksy langasta. (Puikot 2,75 ja langanmenekki yhteensä 109 g.)

Sainpa vihdoinkin sukkasatoni avatuksi. Ripakopasta valmistuivat miesten sukat kokoa 42/43. Varressa 1o1n ribbiä kierrettynä ja muuten 3o1n. Lankana Flotte Socke stretch ringel (3023) 83 g puikoilla 2,5. Nämä sukat tein Rellanalta tilatusta langasta, jossa on edelleen vieno vuohenmaitosaippuan tuoksu paketissa olleesta saippuasta. Nämä sukat menevät lahjalaatikkoon odottamaan isänpaivää...

Ripakoppa
Ripakopassa näyttää nyt tältä...

Ettei vaan olisi jonkin sortin startiittia ihan tavallisen syysflunssan lisäksi :). Eikä tässä vielä kaikki! Lisäksi puikoilla on jotain ihan punaista hys-hys-juttua, jota saa sitten pikkuisen vaan vilkaista.



Juttuja Taivaan Isälle
Tänään alkoi taas kylän oma pyhäkoulu. Taitaa olla jo liki neljäskymmenes perättäinen vuosi. Lapset ovat vuosien myötä vaihtuneet ja osa opettajistakin :). Siunaa kaikkia pyhäkoululaisia, pyhäkoulutätejä ja -setiä sekä kaikkia vanhempia, jotka lähettävät lapsensa pyhäkouluun.

3 kommenttia:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Hei!
Sukkasadon kautta löysin tänne. ;o)

Komea villapuku pojalla, ja nuo sukat on herkullisen väriset. (Mulla näyttäisi olevan samankokoinen sukkalankavarasto odttamassa "hilloamista"..

marjo-riitta kirjoitti...

pirjo-riitta. Mun ihan koko sukkalankavarasto ei kyllä taida olla tuossa kopassa. Ei näet...hmmm....mahdu sinne. Minäkö muka hamsteri?

Miia-Rebekka kirjoitti...

Tulin vastavierailulle.
Tosi kivan blogin sait aikaiseksi :) .
Mun kuume sitten päätti uusia. Valtava nuha, kurkkukipu ja yskä jyllää. Toivottavasti tervehdyn torstaihin mennessä, että saat viimeinkin sen Haaviston kirjan.